Velkommen til A Klinikken.

Vi holder til sentralt i Majorstukrysset i Oslo og på Lørenskog i Akershus.
Om du har henvisning til spesialist, fysioterapeut eller psykolog har du i utgangspunktet to valg.

HAR DU HELSEFORSIKRING.

TRYKK HER!

1. Drifstilskudd

Du kan kontakte en fysioterapeut, psykolog eller legespesialist med driftstilskudd i ditt nærområde. Da de har driftstilskudd betaler du kun egenandel og materialer, som ofte er i overkant av 220 til 650 kr. Dersom du har frikort betaler du ingenting annet enn materiale.
Noen pasienter kan få gratis fysioterapi gjennom kommunen, her kan du se hvilken lidelser som gir grunnlag for dette.

Det er vanlig med ventetid hos fysioterapeuter, psykologer og legespesialister med driftstilskudd. Ventetiden kan ofte være mellom 8 til 20 uker.

2. Privat Helse

Om man ikke vil vente og ønsker raskere time med høy service, kan man få time på A Klinikken samme dag. Prisforskjellen mellom våre terapeuter og for en vanlig konsultasjon hos en offentlig fysioterapeut eller psykolog er mellom 250 og 350 kroner. Hos legespesialistene er det individuelle priser som varierer. Siden våre behandlere er private vil pasienten betale noe mer, men får til gjengjeld rask og god hjelp med høy standard når man trenger det. Vi stiller høye krav til våre behandlere.

Dersom du vil bestille time hos oss, ring oss på 22999500 eller ta tak i problemene dine nå ved å booke time via vår online booking under.

BOOK ONLINE TIME HER.

Aklinikken Logo